tilmeld link

Computerspil -» Online Spil

Er du vild med computerspil, og nyder du at spille online, så er kategorien Online Spil det sted, du skal lede. Her er links til alle mulige online spil, så du finde let noget, som interesserer dig.
3
5,0
 Stem
Danske Minecraft Servers

Danske Minecraft Servers TopLink

Udforsk de danske Minecraft-servere med vores liste over de bedste servere at spille på. Find en server, der passer til din spillestil, uanset om du kan lide overlevelse, minispil eller kreativt byggeri. Med forskellige temaer og tilpasninger er der altid noget nyt at opdage. Tilslut dig et community og spil sammen med andre spillere for en endnu mere engagerende oplevelse.

Danske Minecraft-servere kan tilbyde en bred vifte af spiloplevelser. Nogle servere har fokus på overlevelse og .
42
3,9
 Stem
De Gratis Spil

De Gratis Spil TopLink

På De Gratis Spil kan du finde en voksende samling af gratis flash og browser spil. Også kendt som casual games.
Små spil som er nemme at sætte sig ind i.
Vi forsøger at samle de aller bedste af denne type spil på siden..
89
3,9
 Stem
Minecraft - SMP Server

Minecraft - SMP Server TopLink

Dansk server og spilside for spillet: Minecraft. Et simpelt men rigtig underholdende spil, hvor du kan grave miner efter ressourcer og bygge bygninger.

Spillet er stadig under udvikling, men allerede i dette tidligere stadie har mere end 100.000 spillere verden over, set potentialet i dette spil.

Jeg har en international server kørende med plads til 24 spillere. Pt. er vi fyldt op, men du kan altid prøve at ansøge om en plads via siden..
3
4,7
 Stem
Minecraft PE Servere - Pocket Edition

Minecraft PE Servere - Pocket Edition TopLink

Kæmpe samling (nok verdens største) af Minecraft PE Servere.Vi scanner serverne konstant for at holde jer brugere opdateret omkring hvem der spiller på de enkelte servere LIGE NU.Vi opsamler offentlig tilgængelig data og viser det på en overskuelig måde for spillerne. Data inkluderer antal spillere online, serveren oppetid, plugins installeret, server type, hvor i verden den fysiske server er placeret, kortet på serveren, software og meget meget mere.Der kan også findes data på de enkelte spille.
33
3,9
 Stem
Minecraft servers liste

Minecraft servers liste TopLink

Dansk ejet liste over Minecraft servere fra hele verden. Jeg tilbyder alle der ejer deres egen mc server, at få den listet på denne side.

Man opretter en bruger og udfylder diverse data som IP, Port, titel, beskrivelse samt mulighed for ekstra felter som hjemmeside, youtube video mv.

Listen vil blive opdateret løbende med flere funktioner til fordel for både minecraft spillere og ejerne..
10
4,2
 Stem
Minecraft Skins til fri download

Minecraft Skins til fri download TopLink

Her kan du finde en side hvor der kan downloades og uploades skins til Minecraft spillet.

Du kan også stemme og kommenterer på eksisterende skins i vores bibliotek.
Vores mål er at lave en klar adskillelse af de populære og ligegyldige skins der findes derude - så kom og vær med til at stemme de gode skins op.

Siden er dansk ejet, men jeg har valgt at holde den på engelsk så vi kan få så mange skins med som muligt..
7
4,3
 Stem
Terraria Servers

Terraria Servers TopLink

Terraria server listen her er udviklet på dansk grund, men henvender sig til folk i hele verden.

Det skal være nemt at finde en Terraria server der lige passer dig.

Terraria er af mange kaldet en 2D kopi af Minecraft, men der er dog mange flere forskelle - der er uden tvivl kommet meget inspiration fra Minecraft, men dette spil er helt sit eget.

Generelt kan du gå på opdagelse i en random genereret verden og finde en masse spændende ressource.
0
0,0
 Stem
7 Kabale

7 Kabale

Kortspillet 7 Kabale er særdeles populært på internettet. Derfor har https://www.7kabale.dk samlet de bedste online varianter af 7 Kabale på hjemmesiden. Alle er gratis og kan spilles online, uanset om det er på din bærbare computer, tablet eller smartphone..
15
3,4
 Stem
ABCzoo - børnespil for de mindste

ABCzoo - børnespil for de mindste

ABCzoo byder på pædagogiske og fantasifulde førskole spil. Børnespillene er online og lærerige for de mindste - sjove og udfordrende pc-spil til lyst, leg og læring.

Gennem puslespil, dyrespil og lydspil stimuleres forskellige læringsstrategier og -områder: lær f.eks. om former og farver, om abc og bogstavernes verden. Lær om mad og mønstrer, om dyr og dyrelyde.

Børnecomputerspillene henvender sig prim&ae.
2
4,5
 Stem
Burning Cargo

Burning Cargo

Burning Cargo er en anderledes måde at lære blindskrift på. Det er først og fremmest et spil, men indeholder samtidig et komplet blindskriftskursus.
Som pilot skal du fragte laster over hele verden og tjene penge til nye, større fly og finde dine forsvunde forældre..
63
3,7
 Stem
FallenSword | Eventyrspil Online

FallenSword | Eventyrspil Online

Fallen Sword er et sjovt gratis online spil i en eventyr verden på nettet. Du behøver ikke at downloade noget, da spillet blot kører igennem din egen browser.
FallenSword er allerede blevet rigtig stort og over 440.000 spillere verden over er tilmeldt. Du spiller en kriger som skal kæmpe dig op igennem et level system. Find udstyr, eller join en guild. PvP og PvE.
27
2,8
 Stem
GratisSpil.dk

GratisSpil.dk

Gratisspil.dk har et bredt udvalg af flash spil. Daglig opdatering med nye spil, så udvalget af spil vokser dag for dag.
Desuden har vi en stor mobil sektion med masser af lir til mobilen :o)
Du kan også deltage i konkurrencer om digitalkameraer, mobiltelefoner og dvd-film.
0
0,0
 Stem
Kabale online

Kabale online

Er du vild med at lægge kabale? På netkabale.dk kan du lægge en stor mængde klassiske kabaler direkte i browseren. Det er slut med at rode med kortspil hvor kort mangler, og det tager en evighed at lægge kortene frem. Nu kan du spille kabaler, enkelt og bekvemt, uden rod, registrering, download og andre bekymringer. Bare kom indenfor og ha' det sjovt..
0
0,0
 Stem
Kabaler

Kabaler

Her kan du lægge kabale direkte på nettet, finde regler samt se instruktionsvideoer. Stort udvalg i klassiske kabaler, med sværhedsgrader for både børn og voksne. Hos os finder du altid en kabale som passer til dit humør - en let og hurtig kabale til frokostpausen, eller en vanskelig og udfordrende kabale for den daglige hjernegymnastik. Alle vores kabaler kan lægges direkte i din browser og er altid 100 % gratis..
17
3,4
 Stem
Onlinebanditten

Onlinebanditten

Er du til spil? På Onlinebanditten har vi alt fra multiplayer tetris, yatzy, backgammon til pool, mahjong og bordtennis. Kom og slip din indre spilledjaevel løs - og vis os det på webcam... hvis du tør ;-).
14
2,1
 Stem
Sjove Spil

Sjove Spil

Her kan man funde masser af sjove spil opdelt i kategorier med action, pusle, sport, bræt, bil, arcade, strategi samt spil til julen.
Siden opdateres løbende med nye spil. Man kan også downloade gratis spildemoer..
12
2,4
 Stem
Spil Bubble Shooter online på Bubbleshooter.dk

Spil Bubble Shooter online på Bubbleshooter.dk

Bubbleshooter.dk er en gratis side dedikeret til det populære online spil Bubble shooter.
Du kan spille Bubble shooter og andre spil som fx Diamond Mine, Tetris, Mahjong og Cube Buster helt gratis og direkte i din Internet browser..
1
3,0
 Stem
Spil gratis Kapi Hospital

Spil gratis Kapi Hospital

I det browserspil Kapi Hospital drejer alt sig om at styre dit eget sygehus.
Søgende efter hjælp henvender patienterne sig til dig med de mest komiske sygdomme - f.eks. kan kroniske tungeknuder kun helbredes med det specielle medikament tungebrækker.Rengøringskoner og sygeplejersker står klar ved din side på samme måde som professor Lodden personligt for at hjælpe med ved opbygningen af dit eget sygehus. Hvis du tager dig godt af dine patienter, flittigt måler blodtrykket og helbreder alle s.
6
2,5
 Stem
Spil Gratis Online

Spil Gratis Online

Gratis spil online, med spil inden for Platformsspil, Actionspil, RPGspil, Bilspil, Børnespil, Kortspil, Puslespil, Skydespil, Sportspil og andet.
Vi vil med jævne mellemrum præsenterer nye spil her på siden og de nye spil bliver listet på forsiden som det første.
Herefter bliver de flyttet til kategorierne som du finder i højre side..
10
2,4
 Stem
SpilByen.dk - Din spilside på nettet

SpilByen.dk - Din spilside på nettet

Find de bedste gratisspil på Internettet. Vi tilbyder en masse gratis online spil og demospil, samtidig tilbyder vi også javaspil til din mobiltelefon.